Karpercompetitie

Karper competitie 2017    VOL!!!

De karper competitie bestaat uit twee wedstrijden welke plaatsvinden in de nacht van zaterdag op zondag. De competitie zal plaatsvinden op zowel de grote- als kleine vijver. De vijvers zullen niet geheel gereserveerd worden. Wel zijn niet-deelnemers verplicht rekening te houden met de wedstrijddeelnemers. Zij dienen de benodigde/uitgezette visstekken 1 uur voor aanvang van de wedstrijd verlaten te hebben.

01/02 juli: Één wedstrijd van zaterdag 19.00uur t/m zondag 11.00uur
02/03 september: Één wedstrijd van zaterdag 19.00uur t/m zondag 11.00uur

Het loten van de stekken is om 18.00 uur.

Prijzen worden mede mogelijk gemaakt door: Pro Line Carp Products en Duramax fishing

Lees eerst het reglement alvorens je, je aanmeldt!

Aanmelden kan vanaf 1 april tot 10 mei via mail: klik hier!  (carpmania_@hotmail.com)   Graag volledige naam en geboortedatum vermelden. Indien je een akkoord terug ontvangt dient het inschrijfgeld á € 5,- per persoon overgemaakt te worden op Rabobank: Asten rek. nr. NL24RABO0103613277 onder vermelding van; Karpercompetitie en je volledige naam. Als voorbeeld: Karpercompetitie Hans Joosten .
Vol is Vol!
Maximaal 26 deelnemers